​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Dørskinne som overgangsprofil til kørestolsbrugere​

Har du brug for en robust og solid dørskinne som for eksempel overgangsprofil til kørestolsbrugere, kan vi hos KEYCAB tilbyde en lang række forskellige løsninger til kommuner, private og erhverv. Vi er beliggende i København, men leverer gerne dørskinner til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark. 

Det kan være svært for en kørestol at komme over et dørtrin, hvorfor effektiv kørestolsskinne med dørtrinssikring vil give en blødere færdsel.

Det er langt fra alle, der har en løsning i forhold til at håndtere kørestole. Vi kan konstruere helt unikke løsninger til særlige behov med afsæt i dine ønsker og krav. Det kan være en alu dørskinne eller en dørtrinsrampe, som er fremstillet i et hårdt materiale, der er slidstærkt og langtidsholdbart.

Massiv dørskinne af høj kvalitet i aluminium

Hos KEYCAB har vi mange års erfaring med produktion af dørskinner af forskellig karakter, størrelse og materiale.​

Der er mange muligheder for at få designet en dækskinne til dørtrin, der kan imødekomme de behov, man nu engang har som kørestolsbruger ved indgange, hvor der ikke er taget højde for, at det skal være nemt at køre igennem.

Vi ser mange typer af behov og er altid imødekommende i forhold til at skabe den optimale løsning til dig. Vi rådgiver om mulighederne ved dørskinne, så du er i stand til at vælge rigtigt. 

Vi ser frem til at høre, hvad du har brug for, så vores kompetente team af fagspecialister kan hjælpe dig

Få et tilbud på en dørskinne til dit dørtrin

Ønsker du et tilbud på en dørskinne, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende for at høre nærmere om mulighederne. 

Vi kan kontaktes på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​