DØRSKINNER

DØRTRINNETS BEDSTE ERSTATNING

Som kørestols- eller rollatorbruger kan det være svært at komme over et dørtrin. Dørskinner monteres, når et dørtrin fjernes eller som rampe ved mindre niveauforskelle, hvilket letter passagen gennem døråbninger. Vi leverer professionelle dørskinner til kunder i hele landet. Se vores udvalg af dørskinner her.

Selvom vores dørskinner er de billigste på markedet, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Hos Keycab er udformningen af vores dørskinner nemlig nøje gennemtænkt. Skinnerne har en opkørselskant på kun 1,5 mm., hvilket gør dem lette at rulle op på, ligesom skinnernes riller gør dem skridsikre. Vores dørskinner er lavet af en stiv aluminiumslegering, der gør dem slidstærke og langtidsholdbare.

Dørskinner i flere bredder og farver

Vores dørskinner findes i flere bredder, og fås med elektrokemisk eller lakeret overfladebehandling, og således i farverne aluminium, champagne og træ.

Dørskinnerne findes med samme overfladebehandlinger som vores aluminiumsdørtrinsramper, hvilket skaber et godt helhedsindtryk.

ProduktINFOrmation

Kontakt os

Vil du vide mere om vores dørskinner? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt