​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Dørtrinsrampe med fokus på sikkerhed​

Har du brug for en rampe til dørtrin til færdsel med kørestol, er vi hos KEYCAB specialister i dørtrinssikring for private, erhverv og det offentlige. Vi er beliggende i København, men leverer til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark.
 

Vi har mange års erfaring med produktion af dørtrinsramper i eksempelvis gummi, som giver en blødere overgang ved kørsel, for eksempel også ved kørestolsramper.

Vi har fokus på at konstruere helt unikke løsninger til særlige behov, hvor der er fokus på sikkerheden ved brug. Få en rampe til dørtrin, der passer til den pågældende bygning eller bolig. På den måde giver den en bedre forudsætning for at komme let hen over dørtrinet.

Rampe til dørtrin laves slidstærkt i gummi og aluminium

Vi anbefaler blandt andet en dørtrinsrampe i gummi, eftersom det er en robust og slidstærk løsning, der kan holde i mange år.​

Det kan være en mobilskinne, der kan flyttes fra dørtrin til dørtrin, således at du kan anvende den flere steder, hvor det er nødvendigt og kan gøre det mere bekvemt for kørestolsbrugere.

Har du brug for professionel hjælp og rådgivning til at finde en dørtrinsrampe i høj kvalitet, har vi nogle kompetente rådgivere, der sørger for, at du får den rette vejledning af rampe til dørtrin, og i sidste ende den helt rigtige løsning til dine behov. Hør mere om dine muligheder ved at kontakte os.

Få en skræddersyet dørtrinsrampe løsning

Står du og skal investere i en dørtrinsrampe, har vi et væld af unikke muligheder. Du får den skræddersyet, så den passer til dit dørtrin. 

Kontakt os for at høre mere på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Her kan du hente vores brochure om dørtrinsramper:

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​