KØRESTOLS- OG HANDICAPRAMPER

KOM SIKKERT HELT FREM TIL DØREN

​Vores stationære kørestols- og handicapramper henvender sig til dårligt gående, der benytter sig af kørestol eller rollator, og passer til både boliger samt private og offentlige bygninger. Vores ramper sikrer, at adgangsforholdene fra terræn og helt frem til indgangsdøren er handicapvenlige, således at adgangen til for eksempel offentlige bygninger eller butikker med trapper lettes for brugerne. Vi leverer kørestolsramper til kunder i hele landet.

Vores ramper er af høj kvalitet og udført i galvaniseret strækmetal eller aluminium for at opnå en skridsikker overflade samt en fantastisk stabilitet. Alle vores ramper lever desuden op til gældende EU-krav og er godkendt i henhold til BR18.


Hos Keycab er vores kørestols- og handicapramper opbygget af standardmoduler. Dette gør udformning og tilpasning af ramperne meget fleksibel og sikrer, at du som kunde som udgangspunkt altid kan få din rampe leveret inden for to arbejdsdage. Udover fleksibilitet og hurtig levering giver det modulopbyggede system også ramperne en længere levetid, da de enkelte moduler kan genbruges flere gange til andre rampeløsninger.

Rampen, der passer til netop dit behov

Hos Keycab har vi både store og små kørestols- og handicapramper, der kan tilpasses på uanede måder. Vores store ramper er særligt velegnede ved store højdeforskelle og trapper, alt imens vores små ramper er ideelle ved trange forhold og små højdeforskelle. Alle vores stålramper kan fås med gelænder og børnesikring.

Lad os hjælpe dig, som vi har hjulpet så mange andre før

Hos Keycab hjælper vi dig glædeligt med alt fra rådgivning, opmåling, levering og montering, hvis du står og har behov for en rampe. Hvad end du er privat borger, virksomhedsdrivende eller fra det offentlige, står vi klar til at hjælpe dig, så du får den helt rette rampeløsning, der kan dække lige præcis dit behov.

Case: Københavns Kommune

Københavns Kommune har ansat en kørestolsbruger i en af deres afdelinger. Af denne grund havde de brug for at skabe niveaufri adgang til arbejdspladsen. Keycab stod for opmåling, levering og montering af to forskellige rampetyper, herunder en stor, stationær handicaprampe, der nu har gjort adgangen til arbejdspladsen mere fremkommelig for den nyansatte medarbejder.

Se vores udvalg af kørestolsramper her.

Før

Efter

Case: Esbjerg Kommune

Keycab blev kontaktet af Visitationsenheden i Esbjerg Kommune med henblik på etablering af en handicaprampe til en af deres borgere, der stod overfor en flytning. Rampen blev efter kundens ønske udført med trægelænder samt en stigning på 9 %, da borgeren ønskede direkte adgang fra fortov til hoveddør. Keycab stod for dialogen med borgeren, opmåling, levering samt montering.

Se vores udvalg af handicapramper her.

Før

Efter

Kontakt os

Vil du vide mere om vores kørestols- og handicapramper? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt