Keycabs tilblivelse

Flemming Gimbel, stifter af Keycab

​I 1969 stiftede Georg Henrik Lithin Gimbel G. G. TRYKLUFT A/S. G. G. TRYKLUFT A/S udlejede trykluftsmaskiner og var de første i udlejningsbranchen for entreprenørmateriel i Danmark.

​I 1989 fratrådte Georg sin stilling i virksomheden og overlod den til sin søn Flemming Gimbel.

​I 1990 solgte Flemming virksomheden til den svenske udlejningsvirksomhed KRAMO A/S, hvorefter Flemming indtrådte i direktionen.

​I 1994 udtrådte Flemming af direktionen i KRAMO A/S.

​I 1996 stiftede Flemming enkeltmandsvirksomheden F. Gimbel ApS med lager i Glostrup. Virksomheden importerede skurvogne fra den svenske skurvognsproducent Kils Volymbyggen, i dag Moelven Byggmodul, hvilke han solgte på det danske marked, blandt andet til sin gamle virksomhed KRAMO A/S. Flemming opbyggede en stor kundebase og blev markedsleder på markedet for skurvogne i Danmark.

Lars Lindblad, direktør og ejer af Keycab

​I 1995 fusionerede KRAMO med CITARENT A/S, og gik herefter under navnet CRAMO A/S.

​I 1999 tiltrådte Lars Lindblad som ny direktør i CRAMO A/S.

​I 2006 forlod Lars posten som direktør for CRAMO A/S.

​I 2006 kontaktede Lars Flemming og foreslog at overtage Flemming skurvognsvirksomhed. Flemming stillede fire krav til den mand, der skulle overtage virksomheden: 1) branchekendskab, 2) erfaring med at handle med det svenske marked, 3) villighed til at give den rette pris og 4) at være et rart menneske. Alle krav kunne Lars opfylde.

I 2007 overtog Lars Flemmings skurvognsvirksomhed og fortsatte den som enkeltmandsvirksomhed med lager i Glostrup og kontor på Frederiksberg under navnet Keycab.

I 2007 udvidede Lars produktsortimentet til også at indbefatte toiletkabiner og letvogne fra den svenske virksomhed Arbetsvagnar Sweden AB.

I 2015 ansatte Lars sin søn Joachim Lindblad i Keycab.

​I 2016 påbegyndte Lars tankerne om at udvide Keycabs produktsortiment med produkter, der kunne komplementere skurvognene og skabe merværdi og øget service generelt for Keycabs eksisterende og nye kunder.

I 2017 flyttede Lars Keycabs lager og kontor til Gadstrup.

I 2017 indgik Lars en aftale med den svenske rampeproducent Trident, og Keycab blev eneforhandler af Tridents handicapramper i Danmark.

I 2018 udvidede Lars produktsortimentet til også at indbefatte bæredygtige opklodsningssystemer fra engelske Jackpad.

​I dag er Keycab fortsat markedsledere for skurvogne i Danmark og er lagerførende i hele produktsortimentet.​