​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Kontorvogn til byggeprojekter med solide faciliteter

Har du brug for en eller flere kontorvogne ved større byggeprojekter, leverer vi til alle, der har behov for en kontorpavillon i høj kvalitet. Vi er beliggende i København, men leverer gerne til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark.
 

De fungerer som en skurvogn, men er blot opbygget som et kontor, således at du har de samme gode fornødenheder, du ville have på et kontor.

Vores kontorvogne er opbygget af gulv- væg- og tagelementer, som bliver sammenkoblet på fabrikken.

Standardbredden er 2,9/3,0/3,3 meter, og modulerne leveres i længder op til 9,6 meter. 

Vi kan levere en løsning, der passer perfekt til størrelsen af dit projekt, så alle medarbejdere, der har brug for det, får et passende kontor.

Få en kontorvogn til modulopbygning

Modulerne kan stables og sammenbygges til større enheder.

De leveres med stålramme under bund, så kravet til fundament reduceres betydeligt. Vand og afløb tilkobles i endegavlen, så der ikke behøves at blive gravet under modulet.

En pavillon kan også fungere som en beboelsesmodul, hvis du har brug for det. Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov. Lad os tage en snak med dig om dine ønsker og behov, så vi kan rådgive dig til den rette løsning.

Kontakt os for rådgivning til lige præcis din vogn

Vil du høre mere om dine muligheder for en kontorvogn eller mange af slagsen, så tag kontakt til os på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​