​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Mandskabsvogn til byggepladser sælges​

Med en mandskabsvogn fra KEYCAB overholder du arbejdstilsynets krav til velfærd for dine medarbejdere i en skurvogn ved eksempelvis et byggeri. Hos KEYCAB tilbyder vi forskellige mandskabsvogne og skurvogne til erhverv, kommuner og private. Vi er beliggende i København, men leverer gerne til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark. 

Køb af mandskabsvogn eller skurvogn kan tilpasses præcis jeres behov. Du kan få en pavillon eller en mandskabsvogn i en størrelse, der passer til det antal medarbejdere, du har. Har du brug for rådgivning og vil vide mere om komfort og andet, kan du altid kontakte os.

Skurvogn i høj kvalitet med gode faciliteter

En skurvogn kan fås med gode faciliteter, der gør det ganske komfortabelt at opholde sig i den.​ Det kan være i forbindelse med et længerevarende byggeprojekt, hvor mandskabet skal plejes under gode forhold. Vi har en mandskabsvogn til ethvert behov, og der er mange modeller, at vælge mellem.

Er du interesseret i køb af skurvogn, tager vi gerne en snak med dig. Vi kan skræddersy en fleksibel aftale med dig, hvor du får det, som du gerne vil have. 

Alle vores vogne er i høj kvalitet og har forskellige installationer i forhold til komfort og faciliteter. Lad os hjælpe med at huse dine medarbejdere, så der bliver taget hånd om dem.

Kontakt os for nærmere aftale for leje af beboelsecontainer

Vil du høre mere om en mandskabsvogn og muligheden for at få et tilbud, der tilgodeser dine krav og behov, kan vi kontaktes for nærmere aftale. 

Du kan kontakte os på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​