​Ring til os på

+45 45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Mobil rampe giver stor fleksibilitet​

Med en mobil rampe kan du opnå større fleksibilitet sammenlignet med en stationær rampe. Hos KEYCAB er vi eksperter i produktion og salg af mobile ramper til offentlige, erhverv og private i hele Danmark. Har du brug for en fleksibel kørestolsrampe, der gør det nemmere for kørestolsbrugere at komme ind og ud af bygninger, har vi løsningen.

En rampe til dørtrin og trapper er mange gange nødvendigt, især hvis der er kørestolsbrugere. Det kan eksempelvis være i offentlige bygninger. Her kan vi hjælpe med at konstruere en helt unik mobil rampe, som passer perfekt til formålet. De kommer i mange modeller og størrelser.

Køb en god mobil rampe til dine behov

Det er ikke sikkert, at du selv har brug for en mobil rampe. Men er der tale om en skole, et firma eller noget tredje, hvor der af og til færdes kørestole, er det rart at have en rampe, der kan tages frem og pakkes væk igen.​

I sådan en sammenhæng kan der også være brug for en rampe til trappe. I og med at den er mobil, kan den altid flyttes til andre steder, hvor der er behov for det.

Vores forskellige mobile ramper kommer i aluminium og kan derfor sagtens holde til regnvejr. De kan foldes sammen eller deles, hvis der er tale om en leddelt rampe, som vi også tilbyder. Vi er parate til at hjælpe dig med at finde en mobil rampe, der lever op til dine krav og behov.

Få et uforpligtende tilbud eller hør mere om vores udvalg

Vil du høre mere om de forskellige mobile ramper, vi tilbyder eller kan konstruere til dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Vi kan kontaktes på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Her kan du hente vores brochure for mobil ramper:

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

​Frederiksberg Alle 53, 2th

1820 Frederiksberg

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 4576 3150

E-mail: info@keycab.dk