​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Opnå stor fleksibilitet med transportabel rampe og mobil rampe

Med en transportabel rampe kan du opnå større fleksibilitet sammenlignet med en stationær rampe. Hos KEYCAB er vi eksperter i produktion og salg af mobil rampe til offentlige, erhverv og private. Har du brug for en fleksibel kørestolsrampe, der gør det nemmere for kørestolsbrugere at komme ind og ud af bygninger, har vi løsningen. Vi er beliggende i København, men leverer glædeligt til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark. 

En rampe til dørtrin og trapper er mange gange nødvendigt, især hvis der er kørestolsbrugere. Det kan eksempelvis være i offentlige bygninger. Her kan vi hjælpe med at konstruere en helt unik transportabel rampe, som passer perfekt til formålet. De kommer i mange modeller og størrelser.

Køb en god mobil rampe til dine behov

Det er ikke sikkert, at du selv har brug for en mobil rampe. Men er der tale om en skole, et firma eller noget tredje, hvor der af og til færdes kørestole, er det rart at have en rampe, der kan tages frem og pakkes væk igen.​

I sådan en sammenhæng kan der også være brug for en rampe til trappe. I og med at den er mobil, kan den altid flyttes til andre steder, hvor der er behov for det.

En mobil rampe kommer i aluminium og kan derfor sagtens holde til regnvejr. De kan foldes sammen eller deles, hvis der er tale om en leddelt rampe, som vi også tilbyder. Vi er parate til at hjælpe dig med at finde en transportabel rampe, der lever op til dine krav og behov.

Få et uforpligtende tilbud på transportabel rampe

Vil du høre mere om de forskellige mobile ramper, vi tilbyder eller kan konstruere til dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en transportabel rampe. 

Vi kan kontaktes på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Her kan du hente vores brochure for mobil ramper:

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​