GENANVENDELIG OPKLODSNING

ET BÆREDYGTIGT ALTERNATIV TIL TRADITIONEL OPKLODSNING

Hos Keycab er vi eneforhandler af det genanvendelige og transportable opklodsningssystem, Jackpad, i Danmark. Opklodsningssystemet er et bæredygtigt og attraktivt alternativt til traditionel opklodsning i beton eller træ, da systemet, der er lavet af genbrugsplastik, er 100 % genanvendeligt, og således ikke, som det ofte sker med traditionelle løsninger, blot smides ud efter brug. På denne måde er vores opklodsningssystem også med til at reducere generhvervelsesomkostninger.

Opklodsningssystemet kan bruges til både midlertidige og permanente bygninger, og har evnen til at understøtte skurvogne og byggerier af enhver slags. Alt afhængig af, hvordan systemet placeres, kan det endvidere understøtte bygninger i både et, to og tre plan.

Med sin uendelige højdejusterbarhed kan vores opklodsningssystem desuden nemt afhjælpe niveauforskelle i underlag, ligesom det kan anvendes på alt fra asfalt og beton til jord og græs. I de fleste tilfælde behøves endvidere ingen forarbejdning af underlaget før vores opklodsningssystem sættes op, hvilket efterlader for eksempel legepladser og parkeringspladser ubeskadigede og klar til at blive anvendt til sit tilsigtede formål straks efter fjernelse af opklodsningssystem og byggeri.

Det betaler sig for både økonomien og miljøet

​Et opklodsningssystem fra Keycab betaler sig for både din økonomi og for miljøet, blandt andet på grund af egenskaber som:

Genanvendelige og bæredygtige: Opklodsningssystemet er lavet af genbrugsmaterialer og er 100 % genanvendeligt. Dette er gavnligt for miljøet, og reducere desuden omkostninger ved generhvervelse.

Minimerer sætninger og omkostninger til vedligeholdelsesarbejder: Da opklodsningssystemet er lavet af robuste materialer, der ikke giver sig, undgås problemer med sætninger, der ofte opleves ved eksempelvis brug af træopklodsning. På denne måde spares montørtimer til tilretning af for eksempel bindende og knirkende døre væk.

Nem rottesikring: Ifølge kommunale regler, skal både permanente og midlertidige bygninger sikres, så rotter ikke kan bygge rede under dem. Det betyder, at alle bygninger skal hæves 30 cm. eller mere over terræn. Med opklodsningssystemet sikres nem rottesikring, da det let kan justeres i højden.

Justerbare og nemme at opstille: Opklodsningssystemets dele er små, lette og transportable, hvilket gør det let at håndtere, flytte rundt og sætte op. Desuden gør systemets opbygning det nemt at justere i højden.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores opklodsningssystem? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt