​RAMPER

GØR HVERDAGEN LETTERE MED GODE ADGANGSFORHOLD

Hos Keycab tilbyder vi ramper til alle niveauforskelle, store som små. Vores ramper sikrer nem adgang helt frem til indgangsdøren samt fremkommelighed indendørs. I vores sortiment findes stationære ramper, som handicap- og kørestolsramper, dørtrinsramper og dørskinner, samt transportable ramper, der kan flyttes og tages med. Alle vores ramper lever op til bygningsreglementets krav om adgangsforhold.

Vi arbejder med et fleksibelt modulsystem og diverse standardmodeller, hvilket letter design og montering af ramperne, ligesom leveringstiden holdes kort. Alle rampeelementer er lette at sætte sammen og skille ad, og delene er genanvendelige grundet deres standardmål.

Vores kunder tæller kommuner, fysioterapeuter, ergoterapeuter, visitationsdepoter, hjælpemiddeldepoter, private, institutioner og udlejningsvirksomheder.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores ramper? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning, hjælp til projektering eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt