​Ring til os på

45 76 31 50​​

Vi er medlem af:​

Trappe udendørs i massivt stål​ tilbydes

Hos KEYCAB fremstiller vi trapper til udendørs brug i massivt stål til kommuner, private og erhverv. En ståltrappe kan anvendes mange steder. Ved indgange til offentlige bygninger, private boliger og erhverv, hvor man ønsker en stabil, galvaniseret trappe, som er sikker at gå på. Vi er beliggende i København, men leverer til kunder i eksempelvis Aarhus og på Sjælland samt resten af Danmark. 

En trappe udendørs i stål, der er sikret mod skrid, er eksempelvis mere sikker at gå på om vinteren, eller når det regner. Vi kan hjælpe dig med at designe en, der passer til dine unikke behov, som er med til at gøre hverdagen nemmere for dig.

Robust og sikker trappe udendørs

Der er mange gode grunde til at vælge en ståltrappe, til trappe udendørs, frem for glatte fliser.​

Som kommunal, erhverv og privat har du et ansvar for de folk, der betræder dine trapper. Er de ikke sikre nok, er det dig, der får problemer, hvis nogen kommer til skade. 

Vi har et stort udvalg af trapper til udendørs brug, som kan monteres hvor som helst.

Er du i tvivl om, hvilke ståltrapper du skal få monteret, tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning, så du er i stand til selv at vælge den rigtige løsning.

Vi har mange års erfaring med salg af diverse løsninger til trapper udendørs og kan genkende behovene, når vi ser dem. Lad os hjælpe dig med at vælge rigtigt.

Hør mere om hvordan vi kan skræddersy din trappe

Vil du høre mere om en trappe udendørs, som galvaniseret trappe eller trappe til trappesats, kan du kontakte os for nærmere aftale og priser. 

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon: 45 76 31 50 eller på e-mail: ll@keycab.dk.

​​

​Firmaoplysninger

KEYCAB ApS

CVR: 28663692

​Adresseoplysninger​​

Kontaktoplysninger​​

Telefon: 45 76 31 50

E-mail:​ info@keycab.dk​