TRANSPORTABLE RAMPER

DEN FLEKSIBLE LØSNING

Færdes der af og til kørestols- eller rollatorbrugere i din virksomhed, organisation eller institution, er det rart at have en transportabel rampe, der kan tages frem og pakkes væk igen. Generelt er en transportabel mobil rampe fra Keycab en perfekt løsning til alle miljøer, hvor behovet for en rampe kun er midlertidigt, eller hvor det ikke er muligt at montere en stationær rampe. Vi leverer vores transportable ramper til kunder

Mobile ramper af aluminium og rustfrit stål

Vores transportable ramper er lavet af anodiseret aluminium, og hængslerne er udført i rustfrit stål, og kan derfor sagtens tåle regnvejr. Ramperne findes i flere modeller og størrelser, der kan foldes sammen eller deles, herunder sammenklappelige ramper, rulleramper, leddelte ramper, foldbare ramper, teleskopramper og vipbare ramper.

Lad os hjælpe dig, som vi har hjulpet så mange andre før

Hos Keycab hjælper vi dig glædeligt med alt fra rådgivning, opmåling, levering og montering, hvis du står og har behov for en rampe. Hvad end du er privat borger, virksomhedsdrivende eller fra det offentlige, står vi klar til at hjælpe dig, så du får den helt rette rampeløsning, der kan dække lige præcis dit behov.

Case: Ringsted Bibliotek

Keycab rådgav og leverede rampe til Ringsted Biblioteks mobil-bibliotek, der blev flyttet rundt på forskellige lokationer i kommunen. Rampen skulle gøre adgangen til biblioteket mulig for alle kommunens borgere, og da den let skulle kunne transporteres rundt, fjernes og monteres, var en transportabel rampe et oplagt valg.

Se vores udvalg af transportable ramper her.

Efter

Efter

Kontakt os

Vil du vide mere om vores transportable ramper? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt