TRAPPER

OVERKOM HØJDEFORSKELLE PÅ OP TIL TO ETAGER​

Hos Keycab tilbyder vi trapper i massivt stål til udendørs brug til kommuner, private og erhverv. Vores trapper kan monteres og anvendes alle steder, hvor der ønskes en stabil trappe, der er sikker at færdes på. Vi leverer vores udendørs trapper til kunder i hele landet.

Vores udendørs trapper er tilgængelige i forskellige standardstørrelser, og fås til små højdeforskelle og op til anden etage. En stor del af vores trapper kan desuden kombineres med vores kørestols- og handicapramper, samt skurvogne. Dette giver dig som kunde mulighed for at få en løsning, der lever op til lige netop dine specifikke behov og krav til adgangsforhold.

Vi har et stort udvalg af trapper til udendørs brug, der alle lever op til EU’s krav om sikkerhed, fremstilling og kvalitet. Vores standardtrapper kan leveres inden for få dage. Vi tilbyder ligeledes trappeløsninger i specialmål til kunder med særlige ønsker.

​Prioriter sikkerheden med udendørs trapper i høj kvalitet

Som kommune, virksomhed eller privatperson, har du ansvar for de folk, der betræder din trappe. Derfor er det også dig, der stilles til ansvar, hvis nogen kommer til skade på din ejendom. Vores ståltrapper har høj sikkerhed, idet deres vandrette flade er lavet af strækmetal, hvilket gør dem meget skridsikre, da de lader regn og sne komme igennem. Således bliver de ikke glatte, som flise- og trætrapper ofte bliver det. 

Kontakt os

Vil du vide mere om vores trapper? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 45 76 31 50 eller på kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt